پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)در عرضه مواد غذایی

دسته بندي : پاورپوینت » گوناگون
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 39 اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :


تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی (HACCP )در عرضه مواد غذایی
تامين سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی
هدف کلی
تولید فرورده های ایمن
تهیه شواهدی مبنی بر تولید و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات
بر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها
مشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی
استفاده بهینه از منابع موجود
اهداف اختصاصی
دسته بندی: پاورپوینت » گوناگون

تعداد مشاهده: 8180 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt_قابل ویرایش

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:121 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252